El presumpte agressor sexual a una periodista mentre treballava, aquest divendres a Vilafranca del Penedès, és un Mosso d'Esquadra de 45 anys.

Els Mossos han obert una investigació interna

El policia està acusat de cometre abusos, tocaments i vexar sexualment la jove que en el moment dels fets estava retransmetent la 'Diada Castellera de Sant Fèlix' per a un programa televisiu.

El Mosso va ser detingut aquest divendres a la tarda, després que la reportera denunciés el cas en una comissaria i identifiqués l'autor dels fets. El detingut ha passat a disposició judicial i posteriorment el jutgat de guardia de Vilafranca ha decidit deixar-lo en llibertat provisional, però no pot aproximar-se a menys de 1.000 metres de la víctima. Els Mossos, per la seva banda, han obert un procés d'investigació interna.

La noia ha explicat, a través del seu perfil de Twitter, que a mesura que avançava la jornada l'alcohol feia els seus efectes entre els presents fins al punt que "un home li va agafar el micròfon, el va llepar i el va mossegar", li van començar a fer fotos i finalment un home "li va tocar el cul, la va llepar i li va mossegar l'orella'.