Un capellà protestant de New Jersey ha estat acusat d'agredir sexualment a diversos fidels amb l'excusa "d'exorcitzar esperits malignes que habitaven en els seus cossos". Així els hi deia a les persones de la seva església que anaven a demanar consell i assegurava que fer-los sexe oral era l'única manera de treure "els dimonis" del seu interior.

En la seva defensa, el reverend William Weaver, que va ser pastor a l'església presbiteriana de Linden durant gairebé 40 anys, va dir que seguia la Bíblia quan va utilitzar rituals natius americans -i sexe oral- per eliminar els "dimonis" dels seus feligresos que tenien problemes.

Tres homes han denunciat els fets

Han sigut tres homes que després de diversos anys han explicat què els hi feia el pastor de la seva església quan li demanaven consell. Segons aquests homes, els hi ordenava que es despullessin i s'estiressin. L'home els hi posava una "moneda d'àngel" al front i els hi feia agafar pedres amb les mans, i després els hi practicava sexe oral.

Un dels tres testimonis que han aparegut ara expliquen que Weaver "em va aixecar el cap i em va mirar als ulls, dient, 'ja no tens de què preocupar-te, ara jo sóc el teu protector'".

Portar-lo davant del jutge

Els testimonis asseguren que és impossible que només hi hagi tres casos i han demanat que si hi ha més persones que hagin patit aquests abusos sexuals que ho expliquin, sobretot, "per evitar que tornin a passar". Els tres testimonis han presentat una denúncia per aconseguir obrir judicialment el cas després de no poder-ho pogut fer per la via eclesiàstica.