La Policia Local de Torredembarra (Tarragonès) ha detingut un home per agredir la seva parella i la seva filla en un bar i, per si no n’hi hagués prou, per haver pegat i mossegat els policies que van anar a arrestar-lo.

Els fets van passar aquest dijous a la nit en un establiment del carrer Rosella de Torredembarra. Un testimoni va trucar la policia sobre les deu de la nit perquè una discussió familiar s’havia anat escalfant i havia passat a les mans, segons recull el Diari de Tarragona.

Quan els policies van arribar, van trobar l’home, de 56 anys, agafant la seva dona pel coll. Els agents van separar-los, però l’home continuava molt alterat: va començar a escridassar els policies perquè havien frenat l’agressió.

Va pegar els agents de la policia local i el metge que el va atendre al CAP

La dona va explicar als agents que el marit, després d’insultar-la i escridassar-la, li havia donat una bufetada i l’havia agafat pel coll. A més, també havia bufetejat la seva filla quan intentava aturar-lo.

Davant d’aquestes declaracions, els policies van detenir l’home. No els va ser fàcil: el suposat agressor va resistir-se a la detenció, va donar puntades de peu als agents i, fins i tot, en va mossegar un en una cama.

A més, un cop traslladat al centre d’atenció primària, també va intentar agredir el metge que hi havia de guàrdia. Un cop a comissaria, el van arrestar pels delictes de violència de gènere, maltractament en l’àmbit domèstic, de resistència i de desobediència als agents de l’autoritat.