Tres morts, una persona desapareguda i set ferits en una forta explosió al carrer Toledo, al centre de Madrid.

L'explosió ha passat en un immoble al número 98 del carrer Toledo, al costat d'una residència d'avis i d'una escola. El sinistre ha ocasionat grans danys materials i hi ha diversos ferits. La delegació del govern espanyol ha anunciat, primer, quatre morts. Després, no obstant això, ha corregit i n'ha comptabilitzat tres.

Almenys tres morts en una explosió a Madrid

Dos vianants i un electricista de 35 anys -amb quatre fills- han mort a causa de l'explosió.

L'origen de l'accident de moment es desconeix, però tot apunta a una explosió de gas. L'immoble, situat al costat d'una residència d'avis, un col·legi i l'església de la Paloma, ha quedat devastat. Segons fonts policials, l'explosió ha afectat sis plantes de l'edifici i confirmen diversos ferits que estan sent atesos en un hospital de campanya instal·lat a la zona.

Nou dotacions de Bombers de Madrid i 11 unitats del Samur s'han desplaçat al lloc dels fets, que està acordonat per la policia. Els agents estan desallotjant veïns i vianants.

Evacuen els nens de l'escola i els avis de la residència

L'explosió s'ha produït prop de l'escola La Salle La Paloma. Els nens han estat evacuats en bon estat, tot i que han hagut de deixar els seus objectes personals a l'escola. Segons LaSexta, els alumnes haurien sortit de les aules a causa de la forta olor de gas i la por a un nou esclat.

A més, també s'ha evacuat els residents de la residència d'avis que es troba tot just davant de l'edifici on hi ha hagut l'explosió. A continuació, s'han refugiat als bars de la zona. 

Les imatges s'han difós per les xarxes

Les imatges de l'explosió s'han difós a les xarxes socials i mostren el cèntric carrer madrileny ple de pols i enderrocs.  El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha lamentat la "terrible explosió" i ha assegurat que l'Executiu es manté atent a les informacions que es van coneixent.