El cos sense vida de la noia que va desaparèixer a Eivissa fa dues setmanes ha aparegut en un bosc molt proper el poble de Sant Antoni, lloc on ella residia.

De moment, s'estan investigant les causes de la mort tot i que la policia creu que ha estat voluntària.

La desaparició 

La Sara Lewis, una jove d'origen canadenc, va desaparèixer el passat 5 d'octubre al municipi de Sant Antoni de Portmany. Tres dies més tard, els seus amics ho van denunciar a la Guàrdia Civil tot i que poc després van declarar que la desaparició havia estat voluntària.

Finalment, aquesta setmana els Serveis d'Emergència de l'illa van tornar a reactivar la cerca i ara, han trobat el cos sense vida ​de la noia en una zona de bosc de Sant Josep a pocs quilòmetres de Sant Antoni, poble on ella residia des de feia més de deu anys.

Segons informa el Diario de Ibiza els seus amics han fet un comunicat públic explicant que la jove era una gran activista: fundadora de la ONG The Nature Project entre altres projectes per la sensibilització mediambiental.  

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil estan investigant les circumstàncies de la mort tot i que la majoria d'indicis apunten que ha estat voluntària.