Un home ha mort i un agent de la Guàrdia Civil ha estat ferit durant una baralla a Lanjarón (Granada). Els fets van passar el diumenge a les 17.20 hores de la tarda.

L'agressor va morir després de ser detingut

El Guàrdia Civil va ser traslladat fins a un hospital de la capital, amb ferides d'arma blanca que li va causar l'home mort. L'agressor, per la seva banda, va ser detingut pels altres agents, però es va desmaiar i, poc després, va morir.

Ferit durant una baralla aliena

L'agent de la Guàrdia Civil es va presentar al lloc de la baralla després de rebre un avís a través del 112, segons el qual dues persones s'estaven apallissant a l'avinguda de l'Alpujarra de Lanjarón. L'agent s'hi va personar i va ser aleshores quan va rebre l'estocada que el va ferir.

Un helicòpter i diverses dotacions de policia i serveis mèdics

L'agent va ser evacuat en helicòpter fins a l'hospital, on està ingressat en observació i pendent de la seva evolució. Per la seva banda, el mort va ser traslladat a l'Institut de Medicina Legal a l'espera de què se li practiqui l'autòpsia.

Fins al lloc dels fets s'hi van traslladar la Policia Local, la Guàrdia Civil, voluntaris de Protecció Civil i serveis sanitaris.

Condemna a la violència

L'Ajuntament de Lanjarón ha emès un comunicat en el qual l'alcalde, Eric Escobedo, demana que es faciliti la feina a les autoritats per tal d'"esclarir els fets". També ha desitjat la recuperació de l'agent de la Guàrdia Civil, i ha condemnat qualsevol mena de violència.