La Guàrdia Civil ha confirmat que dues persones han aparegut mortes a l'interior d'un cotxe que estava bolcat en una zona inaccessible per l'acumulació d'aigua a Caudete, a Albacete.

Es tracta de dos germans, un home de 61 anys i una dona de 51, segons han informat els serveis d'emergències. Tots dos eren veïns de Caudete. El cotxe havia estat arrossegat per l'aigua al camí de Fuente la Higuera.

Ara com ara no han transcendit més dades de l'incident, que ha provocat les primeres morts d'una gota freda que ha deixat destrosses considerables al País Valencià, com a Ontinyent o Moixent. Hores abans l'autovia A-31, que va de Madrid a Albacete i Alacant, ha hagut de ser tallada a l'altura de Caudete per la gran quantitat d'aigua.

La localitat de Caudete i, en general, la comarca d'Hellín i Almansa, a la província d'Albacete, està en alerta taronja per fortes pluges. El Govern de Castella-la Manxa ha activat el nivell d'emergència 1 del Pla Específic pel Risc por fenòmens meteorològics adversos (Meteocam) a la província d'Albacete.

Las dos personas que han fallecido este jueves en Caudete (Albacete) y cuyos cuerpos han sido localizados en el interior de un vehículo que estaba volcado en una zona inaccesible por la acumulación de agua a causa de las lluvias caídas en las últimas horas en esta zona de la provincia eran hermanos y no matrimonio como se ha informado en un primer momento, según han informado a Europa Press fuentes de la Delegación del Gobierno de Castilla-La Mancha.

Ambas víctimas son vecinos de Caudete y él tenía 61 años y ella 51, según han precisado estas mismas fuentes.