Dos ocupants d'un camió han mort en un accident de trànsit al punt quilomètric 198 de l’AP-7 a l’altura de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 03.47 horas.

Per causes que encara s'estan investigant, hi ha hagut un encalç entre dos camions que es trobaven a la cua d’una retenció provocada per un sinistre anterior (al punt quilomètric 197), que restringia la via i en el qual s’hi ha vist implicat un únic vehicle pesant. 

Hi ha hagut un encalç entre dos camions que es trobaven a la cua d’una retenció 

 

A conseqüència de la col·lisió han mort els dos ocupants d’un dels camions que han xocat, de matrícula polonesa. Pel que fa al primer camió accidentat, que ha quedat bolcat a la via, els seus dos ocupants han resultat ferits menys greus.

Arran de la incidència, s’han activat deu patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques).

Quant a l’afectació viària, l’AP-7 es troba tallada a Vilafranca del Penedès en direcció Barcelona i hi ha aturades d’uns 6 km en aquest tram. El trànsit es desvia per la sortida 30 de l’autopista (Vilafranca sud) cap a l’N-340. Amb aquesta víctima, són 142 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya