Raelynn i Payton Keyes, dues nenes bessones de 3 anys, han aparegut mortes a l'interior d'un vehicle a la ciutat estatunidenca de Hinnesville, a Georgia.

Els fets van passar aquest diumenge. Segons fonts policials, una trucada anònima va donar veu d'alarma sobre dues nenes que havien desaparegut i que van trobar inconscients dins d'un vehicle.

Tancades al cotxe amb 33ºC a l'exterior

Quan els agents van arribar al lloc dels fets, van trobar les bessones mortes dins un cotxe a ple sol on la temperatura es va disparar moltíssim. De fet, a l'exterior les màximes van superar els 33ºC. El vehicle en qüestió, amb les dues petites mortes, estava aparcat al pati del darrere d'una casa.

Segons informa la CNN, les bessones vivien en una casa d'acollida des de feia un any i mig. Les autoritats afirmen que les nenes no vivien en la casa on les van trobar, tot i que sovint se les podia veure allí de visita.

Continuen les investigacions 

Els cossos de les petites es van traslladar a l'Oficina d'Investigació de Georgia (GBI, en anglès) per a practicar-hi l'autòpsia aquest dilluns. Ara les investigacions se centren a determinar què feien i com van arribar les nenes al cotxe.