Dos nens han mort i uns altres dos han resultat ferits després que un home de 31 anys hagi atacat amb un ganivet a diversos estudiants d'una escola del sud-est de la Xina.

L'home, de 31 anys, va entrar en una escola de primària i va matar dos nens amb un ganivet

 

Segons el mitjà Shine, que cita fonts governamentals, un home de 31 anys anomenat Zheng ha entrat en una escola primària a les 07.16 del matí (hora local) i ha atacat diversos estudiants amb l'arma blanca abans de ser detingut per la Policia.

Els dos estudiants ferits han set traslladats a l'hospital, on reben tractament, encara que les seves lesions no suposen un risc per a les seves vides. Les autoritats locals han obert una investigació per provar d'aclarir les causes dels fets.

Els atacs en centres escolars són bastant comuns

Encara que el país asiàtic intenta mantenir sempre una imatge de seguretat, els atacs en centres escolars són bastant comuns. Aquest mateix dimarts es va saber que un professor d'un parvulari de la província central d'Henan havia estat detingut per, suposadament, enverinar 23 nens d'entre 4 i 5 anys.

Així mateix, el mes de gener passat una vintena de nens van resultar ferits després que un exempleat de manteniment d'una escola primària de Pequín els ataqués amb un martell. Un dels atacs més greus es va produir l'abril del 2018, quan un jove de 28 anys va matar amb una arma blanca a nou persones i en va ferir unes altres deu en un institut del nord del país.