Quatre nens de 3, 4, 6 i 8 anys han mort en un incendi que ha arrasat la seva casa. El foc l'han provocat els seus pares que s'han quedat adormits mentre fumaven al llit.

Els pares es van quedar adormits fumant

Els fets van succeir el passat mes de febrer. Natalie Unitt, de 26 anys, i la seva parella, Chris Moulton, de 30; pares de quatre nens de 3, 4, 6 i 8 anys es van quedar adormits mentre fumaven al llit, a la seva casa d'Stafford (Anglaterra).

La distracció es va tornar fatalitat i el pis va acabar en flames. Més dramàtic encara, en l'incendi van morir els seus quatre fills.

Nen cigarro / Pixabay

Quatre nens han mort en un incendi provocat pels seus pares després que es quedessin adormits fumant al llit / Pixabay

La mare diu que no recorda res

Tots dos progenitors han estat detinguts sota sospita d'homicidi involuntari per negligència greu, ho explica el diari britànic Daily Mail.

El mateix tabloide descobreix que en la seva declaració davant del jutge d'aquest mateix dijous 12 de novembre, la mare ha afirmat que patia d'un trastorn d'estrès posttraumàtic i no podia recordar el que va fer després que va esclatar l'incendi. El pare ha assegurat que creia que l'incendi havia començat en un replà.

Cigarret / Pixabay

Els quatre nens han mort a conseqüència de fums del foc causat per un cigarret sense apagar / Pixabay

Se'ls havia advertit que no fumessin a casa

La investigació ha acabat que els nens van morir a conseqüència de "fums del foc causat per un cigarret sense apagar". La fumarada es va originar en cremar la roba de llit del dormitori dels pares.

"A la senyora Unitt li havien aconsellat que no fumés a la propietat, però hi ha proves substancials que continuen fent-ho", ha afirmat en el judici el forense Andrew Haigh, afegint que "és comprensible que hagin provat de restar importància tenint en compte la gravetat del que ha succeït".