Una de les dues dones que ha estat atropellada aquest matí per un turisme a la localitat de Fresno del Camino (León) ha mort. Tenia 63 anys i estava realitzant el Camino de Santiago Jaume juntament amb una altra companya de 67, que ha resultat ferida greu. Ambdues són holandeses, segons han informat des de la Subdelegació del Govern.

L'accident s'ha registrat minuts abans de les 8.16 hores, moment en què s'ha donat avís de l'incident a la Policia Local de Valverde de la Virgen, a la Guàrdia Civil de Trànsit de León i a Emergències Sanitàries, que ha mobilitzat una UVI mòbil, un equip mèdic de Trobajo del Camino i una ambulància de suport vital bàsic.

La dona, de 63 anys, realitzava el Camino de Santiago amb una altra companya, de 67

 

Al lloc, el personal sanitari ha atès les dues ferides que han estat traslladades posteriorment en UVI mòbil i en ambulància amb suport vital bàsic, acompanyada per l'equip mèdic de Trobajo del Camino, al Complex Assistencial de León. Poc després, una d'elles ha mort.

Els agents continuen investigant les causes de l'accident. El conductor ha donat negatiu en els controls d'alcohol i drogues a què ha estat sotmès.