Una parella ha mort després de precipitar-se des del balcó mentre estaven tenint sexe. Els fets van tenir lloc la matinada del passat 21 de setembre a Carapungo, al nord de Quito (Equador). Els cossos sense vida van ser localitzats per una veïna, que va trobar l'home i la dona nus a la seva terrassa després d'una caure des d'un tercer pis i va decidir avisar la policia. Segons informa Metro Ecuador, la parella havia estat celebrant la graduació de la dona en una festa aquella mateixa nit.

L'incident es va produir sobre les cinc de la matinada del passat 21 de setembre, quan una veïna trobava els cossos nus i sense vida d'una parella a la terrassa del seu domicili a Carapungo, al nord de Quito. Pel que sembla, les víctimes estaven tenint sexe al balcó quan, per causes que encara s'estan investigant, es van precipitar al buit des d'una alçària de tres pisos fins a impactar contra el terra.

Segons informen diversos mitjans locals, l'home i la dona -de 35 i 28 anys respectivament- havien estat en una festa aquella mateixa nit per celebrar la recent graduació d'ella, que era mare d'un menor d'aproximadament vuit anys. Les autoritats van trobar al balcó des del qual van caure la roba i les sabates de les dues víctimes mortals.