Un home que feia paracaigudisme va morir aquest dissabte al pantà de la Llosa del Cavall, al Solsonès. L'home, un veí de Badalona de 35 anys, va caure a l'aigua al matí mentre practicava salt base amb dos companys.

Després de llençar-se des de dalt de la presa, l'home va estavellar-se contra l'aigua i va desaparèixer. Els Mossos d'Esquadra i els Bombers s'hi van desplaçar després de rebre l'avís, poc abans de dos quarts de deu del matí, i va ser el cos policial qui va assumir la recerca. Al lloc s'hi van desplaçar els equips de submarinistes i l'helicòpter policial.

Tot el dia buscant el cos

Després d'obrir la presa per fer baixar el nivell de l'aigua i de prop de 12 hores de recerca, el cos sense vida de l'home va aparèixer poc després de les vuit del vespre, segons han confirmat fonts policials a ElCaso.cat.

Els Mossos han obert una investigació per esclarir els fets. Tot apunta que l'home s'hauria desplaçat al pantà per a practicar salt base pel seu compte, sense fer-ho a través de l'empresa que té una plataforma per practicar salt amb corda elàstica des de dalt de la presa.