Una dona de 29 anys ha mort després de salvar el seu fill de 5 anys de morir ofegat en un riu: el seu pare havia saltat al riu amb ell als braços per a matar-lo i suïcidar-se.

La policia de la regió del Niàgara, a la frontera entre el Canadà i els Estats Units, han trobat aquest cap de setmana el cos del pare flotant al riu. Segons sembla, el pare, Josh Brooks, de 28 anys, va llençar-se a l’aigua amb el nen en braços. Diversos testimonis asseguren que el petit estava cridant per demanar ajuda, segons recull Toronto City News.

Un veí va salvar el nen

La mare va córrer a llançar-se també a l’aigua per intentar rescatar el nen i portar-lo fins a la vora del riu. Un cop dins de l’aigua, però, la dona també va començar a ofegar-se.

Aleshores, un altre testimoni, un veí que va sentir l'enrenou, s’hi va llançar: va aconseguir portar-los tots dos a terra i va practicar maniobres de reanimació a la dona fins que l’ambulància va arribar i se la va endur a un hospital, on va ingressar en estat crític i va acabar morint.

Investigació oberta

Després que es desplegués un gran dispositiu de recerca, dissabte el cos sense vida del pare va aparèixer flotant a la riba del riu. Segons sembla, l’home tenia diversos antecedents policials, però no han transcendit, per ara, de quins es tractava.

La investigació dels fets continua oberta, especialment per determinar què va portar al pare a prendre aquesta terrible decisió.