Una jove de 20 anys ha mort per culpa d'una embòlia pulmonar causada pel coronavirus mentre dormia a la residència d'estudiants.

Estudiant universitària mor de coronavirus

Hi ha la falsa creença que les persones joves no poden patir les greus conseqüències del coronavirus i això no és cert. De fet, cada vegada s'estan documentant més casos de persones joves i sense patologies prèvies que han acabat molt greus per culpa de la Covid-19.

Un clar exemple d'aquest fenomen és el cas de la Bethany Nesbitt, una estudiant de 20 anys que ha mort de coronavirus a la seva residència d'estudiants d'Indiana, als Estats Units. Stephen Nesbitt, germà de la víctima i un conegut periodista esportiu, ha publicat al seu compte de Twitter un text explicant com el coronavirus ha arrabassat la vida de la seva germana petita.

Bethany Nesbitt

La Bethany va començar a trobar-se malament i va decidir fer-se la prova PCR, ja que tenia símptomes compatibles amb el coronavirus. No obstant això, no va arribar mai a rebre els resultats per un error administratiu.

Uns dies abans de morir, va anar a urgències perquè havia començat a tenir problemes respiratoris i el metge li va dir que era molt probable que tingués la Covid-19, però que no es preocupés, que el seu cas no semblava ser greu i que s'estava recuperant.

Bethany Nesbitt / Twitter chapoisat

Una estudiant universitària de 20 anys ha mort per una embòlia pulmonar causada pel coronavirus / Twitter chapoisat

Embòlia pulmonar per culpa del coronavirus

Al principi, semblava que les prediccions del metge s'estaven complint i, de fet, la febre li va desaparèixer. No obstant això, al cap de dos dies, va anar a dormir i, l'endemà, la van trobar morta a l'habitació de la seva residència d'estudiants.

Quan li van fer l'autòpsia, la pitjor de les hipòtesis s'havia complert: la Bethany havia mort a causa d'una embòlia pulmonar causada pel coronavirus. El seu germà ha explicat la seva història per crear consciència i demanar a tothom que compleixin amb les mesures de seguretat per prevenir la Covid-19 perquè aquest "aquest virus és seriós".