La policia ha detingut la mare de June Love Agosto, una nena de dos anys que ha mort dins un cotxe amb altes temperatures a Torrance, Califòrnia. La dona va abandonar la petita dins el vehicle durant cinc hores mentre bevia amb un amic.

Abandonada a altes temperatures, tapada amb una manta i amb la calefacció engegada

Els fets van passar el 21 de setembre, al voltant de les 11 de la nit. La mare va deixar a la criatura dins el vehicle amb una manta tapant-li les cames, amb les finestres tancades i la calefacció engegada, segons la revista People.

La mare bevia al cotxe del cantó

La dona va dir a la policia que havia estat bevent amb un amic dins un cotxe al costat d'on es trobava la nena i, tot seguit, es va quedar adormida. Quan es va despertar cinc hores després i va obrir la porta del vehicle on es trobava la petita June, va veure que havia vomitat i que tenia cremades a la cara, al pit i als braços. Ràpidament la va estirar sobre la gespa i la va ruixar amb una mànega per refrescar-la, segons va narrar a la policia.

Ningú va poder fer res per la petita

Un vianant va donar la veu d'alarma a les autoritats que, quan van arribar al lloc dels fets, van intentar reanimar la nena sense èxit. Segons fonts policials, van trobar la petita amb una temperatura corporal de 42 °C. Els serveis d'emergències la van traslladar ràpidament a l'hospital, on no van poder fer res per salvar-la.

La mare va admetre a la policia que era ex drogoaddicta tot i que ja estava desintoxicada, segons Telemundo.