Commoció per la mort d'una nena 15 hores després d'haver donat positiu en coronavirus. La petita, de només 5 anys, feia dies que estava molt cansada i tenia molta son.

Una nena de 5 anys mor de coronavirus: "Tenia molta son i vomitava"

Els pares, alertats per aquests símptomes, l'han portat d'urgències a l'hospital on de seguida li van fer el test i va donar positiu en coronavirus. Just abans d'anar a l'hospital la petita, que es deia Tagan White, també havia vomitat algunes vegades.

Niño enfermo hospital / Piqsels

La nena de 5 anys va morir al cap de 15 hores després de donar positiu en coronavirus / Piqsels

Els metges la van enviar cap a casa

Segons expliquen Lastassija White i Quincy Drone, pares de la Tagan, els metges els van dir que la majoria de nens són gairebé asimptomàtics, que no solen tenir problemes per culpa de la Covid-19 i que, per tant, es podia recuperar tranquil·lament a casa seva, segons publica NBC News. En definitiva, els metges la van enviar cap a casa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Staja White (@laaalaaa421) el

La petita no tenia tos ni febre

La nena, que en cap moment va tenir símptomes de coronavirus com tos o febre, dormia profundamenta casa seva. Al cap d'unes hores, els pares, en veure que la petita "estava inconscient i gairebé no respirava", van trucar a Emergències. Un equip mèdic es va desplaçar ràpidament a casa de la petita però ja no van poder fer res per salvar-li la vida.

Coronavirus UCI / EFE

Els metges van enviar la Tagan White a casa seva dient als pares que els nens positius de coronavirus no solen presentar problemes greus / EFE

La Tagan va morir 15 hores després d'haver-li diagnosticat coronavirus i d'haver-la enviat cap a casa. Els pares de la petita expliquen que a la Tagan li encantava aprendre i seguia al peu de la lletra tots els consells anti-Covid. "Era tan exigent amb l'ús de la mascareta que era ella la que ens avisava si se'ns oblidava posar-nos-la en algun moment", explica el seu pare.