Una nena de tres anys ha mort dilluns a la tarda en el municipi de Nigrán (Pontevedra) en ofegar-se en una piscina particular situada al Camino da Carballeira.

La menor va abandonar sola la seva casa i es va ficar a la piscina desmuntable d'un habitatge proper

 

La menor va abandonar sola el seu habitatge i en un domicili proper va pujar les escales de la piscina desmuntable, on es va trobar el seu cos. Segons ha informat el 112 Galícia, els fets van succeir cap a les 20.00 hores d'aquest dilluns. Va ser una persona particular la que va contactar amb el servei d'emergències per alertar del succeït i indicar que ja havien tret la menor de la piscina.

Per part del 112 Galícia es va requerir la intervenció d'Urxencias Sanitarias, que va mobilitzar l'helicòpter medicalitzat amb base a Ourense. Una vegada al lloc dels fets, els efectius sanitaris no van poder fer res per salvar la vida a la menor.

Estava amb un familiar

Segons ha detallat la Guàrdia Civil, els fets van tenir lloc quan la menor de tres anys va abandonar sola el seu habitatge, on es trobava amb un familiar. Posteriorment, es va desplaçar a un domicili proper i va pujar les escales de la piscina desmuntable en la qual es va trobar el seu cos més tard.

La petita es trobava amb un familiar

 

L'alcalde de Nigrán, Juan González, ha manifestat que la nena estudiava en el CEIP de A Cruz, situat en la parròquia de Camos, on s'ha desplaçat el regidor per acompanyar els seus coneguts.

Aquest fet ha tingut lloc dues setmanes després que un nadó de 19 mesos caigués en una piscina a la localitat de Salzeda de Caselas. Com a conseqüència de l'accident, el petit va morir deu dies més tard a l'Hospital Álvaro Cunqueiro de Vigo, on estava ingressat des que s'havia produït l'incident.