Una mare ha confessat haver abandonat la seva filla de tres anys a casa mentre es va passar una setmana de festa i va trobar la petita morta.

Maria Plenkina, de 21 anys, va abandonar la petita Kristina que, morta de gana, va intentar menjar detergent en pols. La nena va ser trobada nua, morta de gana en una habitació freda en un pis cobert d'escombraries, després d'haver menjat la petita quantitat de menjar que li havia deixat la seva mare (un iogurt, una mica de pollastre i salsitxes).

La nena va ser trobada morta despullada i desnodrida per l'àvia

 

Abans d'anar-se'n de festa, va tancar l'aigua del pis. El cos de la nena va ser trobat per la seva àvia Irina Plenkina, de 47 anys, que havia vingut a desitjar-li un feliç tercer aniversari.

La mare enfronta de vuit a 20 anys de presó per assassinat. La investigació ha aconseguit provar que Plenkina va tancar la seva filla al pis des del 13 de febrer i només va tornar el 20 de febrer, informa Mirror.

Quan va ser detinguda, la mare no va plorar ni va mostrar penediment

 

Els psiquiatres han conclòs que la dona era "plenament conscient de les seves accions". Una amiga de la mare assegura que li va mentir dient-li que la petita estava sota la cura d'un amic.

La mare acabava de deixar-lo amb el seu nòvio i va decidir "passar una bona estona amb amics". Quan va ser detinguda, la mare no va plorar ni va mostrar penediment, han informat fonts policials.

Mare

Els psiquiatres han conclòs que era "plenament conscient de les seves accions"