Una nena de dos anys ha mort després d'intoxicar-se per E. coli en un hotel a Turquia. La nena i la seva família, de Wigan, Gran Manchester, es van allotjar al Crystal Sunset Luxury Resort and Spa, de quatre estrelles, a l'est de la ciutat d'Antayla.

Tots els membres de la família van patir símptomes gàstrics, incloses rampes estomacals i diarrea durant la seva estada de 10 dies.

Tots els membres de la família van patir diarrea i rampes estomacals

 

L'estat d'Allie es va complicar i van haver de portar-la a l'hospital una vegada que la família va tornar al Regne Unit. El 3 d'agost, els seus pares van haver de prendre la dura decisió de desconnectar el seu suport vital, informa Mirror.

"De vegades el menjar es deixava al descobert, en altres ocasions se servia tebi i hi havia ocells al voltant del menjar", ha explicat la mare de la petita. "També vam veure excrements a la piscina en més d'una ocasió i el personal simplement les treia sense netejar-la a fons", ha afegit.

Com a conseqüència, Allie va contreure E. Coli, la qual cosa la va portar a desenvolupar la Síndrome Urèmica Hemolítica mortal (HUS), una complicació potencialment mortal relacionada amb l'enverinament. Allie va morir només tres setmanes abans del seu tercer aniversari.