Una nena de dos anys ha mort en ennuegar-se amb una saltxitxa després que la seva mare truqués fins a tres vegades a urgències. La petita Mia va ser traslladada a l’hospital de Dartford (Anglaterra) amb les vies respiratòries bloquejades, on va morir.

"Vaig veure que s’estava tornant blava i que li sagnava el nas i la boca". La mare, Beth Ranger, va haver de trucar als serveis d'emergència tres vegades abans que un gestor de trucades agafés el telèfon. Quan van contestar-li, Mia ja estava inconscient, informa The Sun.

"Vaig veure que s’estava tornant blava i que li sagnava el nas i la boca", diu la mare

 

Mentre esperaven l’arribada de l’ambulància, Beth va realitzar a la seva filla la reanimació cardiopulmonar. Després, va ser traslladada a l’hospital, on els metges van comprovar que els paramèdics havien inserit un tub endotraqueal a l’esòfag de la nena en el lloc equivocat, fet que podria haver reduït les possibilitats de sobreviure a la nena.

Els metges van trobar-se que Mia tenia mort cerebral, per la qual cosa la família va haver d’acomiadar-se de la nena abans d’apagar la màquina de suport vital. Els pares es plantegen dur a terme accions legals.