Un nen d'11 anys ha mort després de tenir un infart tan sols unes hores després d'haver rebut un cop al pit en una baralla a la seva escola. Els fets van passar divendres a la localitat argentina de Zárate.

El nen va morir poques hores després de la baralla que va tenir a l'escola

Després de la baralla, el petit va tornar a casa amb normalitat i li va explicar a la seva mare que es trobava malament, marejat, i que li havia sagnat el nas. Poc després, van disminuir els seus dolors i la seva mare el va deixar anar a jugar amb la seva veïna. Tan sols unes hores després, el nen va haver de ser traslladat a l'hospital a causa d'una forta hemorràgia a la boca i al nas. Un cop ingressat, va tenir un infart que li va provocar la mort.

En un parell de setmanes es coneixeran els resultats de l'autòpsia que explicaran les causes reals de la mort. També s'investiga per què l'escola no va comunicar els fets.

Precisament, va ser la mare després de la mort del seu fill, que va preguntar en l'escola si havia passat alguna cosa estranya i allà va descobrir que el seu fill havia participat en una baralla i que s'havia emportat un fort cop al pit. La dona ha lamentat que no l'informessin dels fets abans, ja que hagués portat el menor a l'hospital immediatament.