Ha mort un dels dos nens que estava en estat crític després d'ofegar-se a la platja de la Perola de Roses (Alt Empordà) aquest dilluns a la tarda, segons fonts de l'Hospital Josep Trueta de Girona.

Tenia 7 anys

La víctima mortal tenia set anys. Continua ingressat l'altre menor, de sis anys. Ambdós són veïns de Figueres. Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de set de la tarda d'aquest dilluns, i segons fonts municipals, un cop se'ls ha tret de l'aigua se'ls ha practicat maniobres de reanimació durant una hora.

Els pares els han deixat jugant a la platja i, al cap d'una estona, s'han girat i els han vist surant a l'aigua

Les primeres informacions apunten que els pares han deixat els dos nens jugant a la platja i que al cap d'una estona s'han girat i els han vist surant a l'aigua. Fonts del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han explicat a l'Agència Catalana de Notícies (ACN) que ambdós nens han pogut ser recuperats amb les maniobres abans de ser traslladats a l'hospital.

Traslladats en helicòpter i en estat crític a l'Hospital Josep Trueta

Sembla que han estat els mateixos pares dels dos nens, que no tenen vincle familiar, els que els han tret inconscients de l'aigua. Després han acudit a l'indret efectius del SEM, dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Local i de la Guàrdia Civil.

Un cop s'ha recuperat els dos nens amb les maniobres de reanimació, dos helicòpters del SEM els han traslladat en estat crític a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

Equip de psicòlegs

A banda dels dos helicòpters medicalitzats, el SEM també ha activat quatre unitats terrestres i el metge del CAP. També s’ha activat l’equip de psicòlegs.