Un nen de 3 anys ha mort aquest diumenge després de patir, des del dijous, una meningitis. El nen estava ingressat a l'hospital Universitari Puerta del Mar de Cadis.

El petit es va infectar amb aquesta malaltia en una llar d'infants de Ceuta, i per aquest motiu les conselleries de Sanitat i d'Educació de la ciutat han activat un dispositiu de prevenció de contagi d'aquesta patologia. 

Han donat medicació a 39 nens

Com a part d'aquest protocol de prevenció, les autoritats sanitàries han donat medicació profilàctica als 39 nens que assisteixen al mateix centre que la víctima. A més, el personal de la guarderia i els familiars del nen també han rebut medicaments per evitar que es contagiïn de la malaltia.

El cas de meningitis ha estat confirmat de forma oficial pel Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries de Madrid. D'altra banda, el Servei d'Epidemiologia de la Conselleria de Sanitat ha donat tota la informació necessària i ha compartit el protocol a seguir amb les famílies dels nens escolaritzats a la llar d'infants per prevenir casos similars.