Un nen de tres anys ha mort a Riegersburg, a Àustria, per un cop de calor. El menut es va quedar adormit dins d’un cotxe aparcat al sol quan jugava a dins.

Els fets van passar dilluns, quan el nen era a casa dels seus avis. El menut estava jugant al jardí i va entrar al cotxe, un Volkswagen Passat que estava aparcat al sol i sense estar tancat, per jugar a dins.

Els avis el van trobar ja inconscient

El nen va tancar la porta i, poc després, es va quedar adormit a dins. Era ple migdia. Quan els avis van sortir al jardí a buscar el nen per anar a fer un volt, no el van trobar i es van posar a buscar-lo.

El van trobar poc després, dins del cotxe, deshidratat i inconscient. Un helicòpter el va traslladar a un hospital, on va acabar morint dos dies més tard, aquest dimecres, segons el diari Heute.

Segons la investigació, el nen va estar poc més de mitja hora dins del cotxe abans que el trobessin, ja en estat crític. L’onada de calor a tota Europa ha deixat temperatures rècord: també a Àustria, tot i que amb màximes de 26 graus són més baixes que a la resta del continent.