Joao Miguel, de 2 anys, ha mort després que el seu pare Mateus Henrique Leroy Alves, de 37 anys, es gastés els diners que havien recaptat per tractar la malaltia degenerativa que tenia el seu fill.

Alves s'hauria gastat els 600.000 reals brasilers rebuts, que equival a més de 135.000 euros, per pagar-se viatges de luxes, comprar drogues i assistir a prostíbuls. Malgrat conèixer que el seu fill patia d'atròfia muscular espinal tipus 1, una greu malaltia degenerativa, Alves va preferir utilitzar els diners per a benefici propi.

L'home es va gastar els diners en viatges de luxe, drogues i prostíbuls

 

Karine Rodrigues, la mare del nen, va ser qui va difondre la història del petit per poder tractar la rara malaltia que afectava el petit. Tanmateix, les seves sospites es van iniciar quan el seu espòs va decidir fer un viatge luxós a la ciutat del Salvador a l'estat de Bahía, a l'est del Brasil, sense la seva companyia, informa Mirror.

Davant d'aquesta decisió, la dona va anar a la policia perquè investiguessin els fons destinats al seu fill i li va ser notificat que s'haurien retirat grans quantitats de diners. Després d'aquest descobriment, la policia va arrestar Alves quan va tornar del seu viatge de luxe que va durar tres dies.