Un adolescent de Florida ha estat assassinat mentre protegia la seva germana de 5 anys d'un intrús que va irrompre a casa seva, ha explicat la policia.

Khyler Edman, de 15 anys, va ser trobat mort dins de la seva casa a Port Charlotte (Florida) el 26 de setembre. Els oficials van rebre l'avís a les 4.00 hores que un home sospitós havia estat vist corrent pel veïnat i semblava haver estat apunyalat, segons l'Oficina del Xèrif del Comtat de Charlotte.

Es va produir un "encontre violent" on el jove va provar de protegir la casa i a la seva germana

 

Quan la policia va arribar al lloc, van localitzar un home blanc, identificat com Ryan Clayton Cole, que immediatament va començar a fugir dels agents. Cole, de 27 anys, va ser detingut després d'una curta persecució a peu. Es va observar que tenia diverses ferides d'arma blanca a les mans i el van portar a l'hospital per rebre tractament mèdic, han dit les autoritats.

Mentre els investigadors intentaven reconstruir què va passar, van rebre informes de múltiples robatoris a l'àrea. En un segon robatori, la policia va descobrir que es va forçar la porta principal i que el cos de Khyler era dins de la residència. També es va trobar una nena més petita, de 5 anys, il·lesa, informa ABC News.

Els investigadors creuen que Cole va irrompre a la casa i es va produir un "encontre violent" on es creu que Khyler "estava tractant de protegir la casa i la seva germana petita", ha dit el xèrif Bill Pummell en una conferència de premsa.

"Va perdre la vida sent un heroi"

La família de Khyler ha manifestat que l'adolescent "va perdre la vida sent un heroi" en protegir la seva germana. Actualment, Cole està acusat de robatori d'un habitatge ocupat i robatori menor per irrompre a la primera casa. S'esperen càrrecs addicionals contra Cole una vegada que s'hagi completat la investigació sobre la mort de Khyler i la violació de domicili a casa seva.

"Estem treballant molt de prop amb l'oficina del fiscal estatal per aconseguir que aquesta persona no torni a veure la llum del dia", ha explicat Pummell. Cole té un historial d'ús de drogues i actualment estava en llibertat condicional i els oficials estaven familiaritzats amb ell, ha afegit el cap de policia.