El conductor d’una motocicleta ha mort aquesta nit de divendres a carretera BV-5105 al seu pas per la Roca del Vallès (Vallès Oriental). Els primers indicis apunten a què la moto hauria topat contra un porc senglar, segons informa el Servei Català de Trànsit.

Ha xocat contra un senglar

L’accident s’ha produït aquesta passada nit de divendres, al voltant de les 23 hores. Les primeres hipòtesis apunten a què el conductor de la moto, un home de 43 anys, veí de Sant Pere de Vilamajor i que respon a les inicials F.A.B.S., ha caigut després de topar amb un porc senglar a la carretera.

Jabalí

Els primers indicis apunten a què el motorista ha topat contra un porc senglar a la carretera BV-5105 a la Roca del Vallès (Vallès Oriental)

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís un minut abans de les 23 hores i han desplaçat tres patrulles al lloc de l’accident. També s’han activat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

62 morts a Catalunya en accidents de trànsit

Amb la mort d’aquest motorista, ja són 62 les persones que han perdut la vida en accident de trànsit aquest 2020 a la xarxa viària interurbana de Catalunya.