El model brasiler Tales Cotta, de 26 anys, va morir dissabte passat després de sentir-se indispost en el moment en què participava en una de les desfilades de la Setmana de la Moda de São Paulo, el certamen més gran del sector al Brasil.

El model brasiler es va sentir malament, va patir un desmai i va quedar estès a la passarel·la

 

Cotta, model de l'agència Base MGE, es va sentir malament, es va desmaiar i va quedar estès a la passarel·la davant d'un atònit públic, quan desfilava vestint les confeccions de la marca Ocksa en l'Espai Arca, una casa d'esdeveniments a la zona oest de la ciutat brasilera més important.

El jove va rebre atenció mèdica a la passarel·la i va ser portat  a un hospital encara amb vida, però no va resistir i va morir quan era atès allà. L'organització de la Setmana de la Moda de São Paulo va informar en un comunicat que el jove "va patir un mal sobtat en la desfilada" i que, "malgrat que va ser atès ràpidament pels socorristes de l'esdeveniment i conduït a l'hospital, no va resistir".

Efe

Un bomber auxilia el model Tales Cotta durant una desfilada de la Setmana de la Moda a São Paulo. Efe

"Lamentem aquesta fatalitat i oferim el nostre condol a la família de Tales, així com a l'agència Base MGT. Estem oferint tota l'assistència necessària en aquest trist moment", van agregar els organitzadors en la seva nota. La marca Ocksa també va divulgar un comunicat en què va lamentar la mort.

La mort es va produir precisament en l'última jornada de l'edició d'aquest any de la Setmana de la Moda de São Paulo, en la qual Cotta ja havia desfilat divendres per a la marca Ratier. La 47 edició de la coneguda com 'São Paulo Fashion Week', que va començar dilluns passat, va servir com a aparador per a les confeccions de 36 marques, entre elles les debutants Another Place, Flavia Aranha, Haight, Neriage i Ocksa, però també d'altres ja tradicionals com Cavalera, d'Alberto Hiar; Ponto Firme, de Gustavo Silvestre, i Lenny Niemeyer.

Efe

Una model sosté un cartell amb la paraula dol per la mort del model brasiler. Efe