El futbolista argentí Ezequiel Esperón ha mort després de precipitar-se des d'un sisè pis a Buenos Aires. Els fets han tingut lloc la matinada d'aquest dilluns en un habitatge situat al barri de Villa Devoto de la capital argentina i segons les primeres hipòtesis tot apunta a un accident fortuït. L'exjugador de 23 anys del Gremip de Porto Alegre brasiler i de l'Atlante mexicà va morir a l'hospital a causa dels greus politraumatismes soferts.

Segons informen diversos mitjans locals, l'incident es va produir pocs minuts abans de les tres de la matinada, quan Esperón es trobava amb uns amics en un habitatge situat en un sisè pis del carrer Gutemberg del barri de Villa Devoto. Pel que sembla, el jugador es va recolzar​ sobre una barana que va cedir inesperadament, caient el jove al buit fins a impactar amb l'asfalt.

Els efectius d'emergències van acudir ràpidament al lloc i es van trobar que el futbolista encara tenia signes vitals. Una ambulància el va traslladar d'urgència a l'Hospital Zubizarreta, on els especialistes li van detectar politraumatismes greus i va acabar morint al cap de pocs minuts.

L'Atlante mexicà -equip del que es va desvincular fa uns mesos- ha compartit a través de les xarxes socials un missatge en record del jove jugador de 23 anys, que en la seva curta trajectòria va passar pels dos equips de la ciutat brasilera de Porto Alegre -Gremio i Inter- després de formar-se al planter de l'All Boys i del Vélez argentins.