El noi de 20 anys que estava hospitalitzat des de dimarts després de atropellat per una moto mentre anava en patinet per la carretera Tavernes Blanques-Carpesa (València) ha mort aquest dijous, segons fonts de la Conselleria de Sanitat.

La Policia Local de València manté com investigat penalment el conductor de la moto, que, segons el diari Levante, va donar positiu en el test d'alcoholèmia amb una taxa de 0,62 mil·ligrams per litre expirat, dues dècimes per sobre del límit.

La família donarà els òrgans del noi

 

L'accident es va produir cap a les 18.45 hores de dimarts passat, 30 d'abril, en col·lidir el patinet i la moto. El conductor del patinet va patir diverses contusions i va ser traslladat a l'Hospital Clínic de València amb pronòstic reservat. La família del noi, en un acte d'absoluta solidaritat, va donar el seu consentiment per donar els òrgans del noi.

Després de dos dies hospitalitzat, el jove ha mort aquest dijous passat al Clínic. Per la seva part, l'home que anava a la moto, de 38 anys, va ser traslladat a l'Hospital La Fe de València en una ambulància del Suport Vital Bàsic (SVB).