Un pescador britànic ha mort després de ser mossegat per una serp marina mentre treballava en un vaixell d'arrossegament, segons han informat fonts de la investigació.

Harry Evans, de 23 anys, estava treballant al vaixell Ocean Exporter, a Austràlia, quan va rebre una mossegada fatal. Es creu que ha estat la primera persona en morir com a resultat d'una mossegada de serp marina a Austràlia durant més de 80 anys.

És la primera persona en morir com a resultat d'una mossegada de serp marina

 

La investigació ha detallat que el jove pescador havia estat inspeccionant una xarxa de pesca quan va ser mossegat per la serp marina de tres peus amb banda negra. Inicialment no va patir cap efecte negatiu, però el seu estat de salut "es va deteriorar ràpidament" i va quedar inconscient, informa Mirror.

El patró del vaixell, Nicolas Hoard, va sol·licitar atenció mèdica i diversos especialistes van lluitar per salvar la vida del britànic. Però els seus intents no van tenir èxit i Evans va morir abans que l'arrossegador arribés a la riba.

"Més feliç que mai"

Durant l'audiència al tribunal forense de Dorset, es va llegir una declaració de la mare d'Harry, Sharon Evans. La dona va explicar que el seu fill estava "en el moment més feliç de la seva vida" abans de la tragèdia.

La seva progenitora va manifestar que al seu fill li encantava el seu estil de vida i el treball dur. També era una persona "extremadament popular" i que "ha deixat empremta en totes les persones que va conèixer", conclou la seva mare.