Un jove de 20 anys, de nacionalitat britànica, ha mort aquest divendres de matinada, després de precipitar-se des d'un segon pis de Magaluf, nucli costaner del municipi de Calvià (Mallorca). El personal del 061 que ha anat al lloc del succés no ha pogut fer res per salvar-li la vida. La Guàrdia Civil ha obert diligències per investigar les circumstàncies de la mort.

Degoteig de casos

La mort del jove britànic es produeix després que uns altres tres turistes hagin resultat ferits en l'última setmana en circumstàncies similars. L'anterior divendres un ciutadà suec de 18 anys va resultar amb lesions molt greus després de precipitar-se des d'uns tres metres en un complex d'apartaments de Magaluf, en un succés que els investigadors creuen que va poder ser accidental.
Aquest dimecres un altre jove de 19 anys va quedar ferit lleu després de precipitar-se des de set metres en un altre complex turístic de la mateixa zona, també per accident, i ahir dijous un alemany de 35 anys es va ferir de gravetat en precipitar-se des d'un segon pis a Platja de Palma.