Una noia de 20 anys ha mort per fer la 'dieta del vinagre'.  Volia perdre pes ràpidament just abans de les vacances.

Només menjava dos cops a la setmana

Lindsey Bone estudiava criminologia a la Universitat de Sussex (Anglaterra) i va ser trobada morta al seu llit pels seus companys de pis. La jove volia perdre pes abans d'anar-se'n de vacances i va optar per fer una dieta molt estricta per perdre pes ràpidament. Va triar per la dieta del vinagre de sidra poma i es prenia les pastilles cada matí. Els últims dos anys, no menjava més de dues vegades a la setmana.

Els perills de les dietes extremes

La mare de Lindsey ha fet una crida a les noies de la seva edat advertint-les dels perills de fer dietes tan extremes amb l'objectiu d'evitar que es repeteixi una tragèdia com la de la seva filla. "Per favor, aneu amb molt de compte", ha exclamat la mare just després del funeral de la seva filla. "Era una nena amb molts plans de futur i volia anar a la Universitat per honrar al seu pare", ha afegit.

"Maleït vinagre de poma"

La jove estava obsessionada en perdre pes i, de fet, a la seva habitació, hi van trobar un diari amb llistes dels aliments que podia menjar "per no consumir més de 1.200 calories al dia, carbohidrats només un cop al dia i fruita per berenar". Al seu diari també hi tenia escrit "queda't a la biblioteca i no mengis" i "prendre el maleït vinagre de poma". La noia també prenia antidepressius i altres medicaments per combatre l'ansietat des que va morir el seu pare el mes de maig de l'any passat.