Amics i familiars han homenatjat una jove de 17 anys que ha mort després de contreure galteres durant les seves vacances a Espanya.

Molly Bower, de Sherburn Hill (Durham), va emmalaltir quan estava a Mallorca i ha mort com a resultat de les complicacions de la infecció aquest divendres passat. Ara, s'ha llançat una campanya de recaptació de fons en un intent per tornar el seu cos al Regne Unit.

Va emmalaltir a Mallorca i ha mort com a resultat de les complicacions

 

"Tornar el meu bebè a casa ens costarà £5.000. Estic demanant una petita donació o qualsevol cosa que pugui ajudar. Si us plau, ajudeu-nos a retornar el meu bonic bebè a casa", suplicava la seva tieta Dominique Bower fa uns dies, informa Mirror.

Ja es van donar més de £9.500 a la pàgina, que es va crear fa dos dies, superant l'objectiu de £5.000. "No puc creure-ho. Et conec des de petita i sempre has tingut un cor de nena d'or. Que trist saber que te n'has anat! No t'adones de quant t'estimàvem, tothom està realment devastat", escriu una amiga.

D'altres persones molt pròximes a ella també ha exterioritzat com se senten. "Eres una amiga fabulosa. Tinc el cor partit", diu una. "Molly era una noia encantadora amb un gran cor i em sento privilegiada d'haver tingut l'oportunitat de conèixer-la i veure-la créixer com la jove que era. Portem-la a casa", conclou una altra.