La borrasca Filomena ha causat dos morts a la Comunitat de Madrid i dos morts a Màlaga. Un d'ells, a Madrid, es tracta d'una persona sense llar que ha mort per hipotèrmia. L'altre víctima mortal a Madrid ha estat sepultada per la neu al municipi de Zarzalejo. A Màlaga, els serveis d'emergències han trobat sense vida el cos d'un home i una dona, després de ser arrossegats per les riades del riu Fuengirola. 

Un home sense llar mor per hipotermia a Madrid

Veïns del barri madrileny de Carabanchel s'han trobat un home sense sostre en estat greu però encara amb vida a la plaça de les Palmeras. L'home presentava evidents signes d'hipotèrmia i, després de trucar els serveis d'emergència, els mateixos veïns han tractat de recuperar-lo amb massatges cardíacs. No obstant això, els esforços dels presents no han estat suficients i l'home ha mort. Els serveis d'urgències, que han arribat al lloc dels fets poc després de l'avís, ja se l'han trobat mort i no han pogut salvar-li la vida.

Madrid nieve / @EmergenciasMad

Mor un home sense llar a Madrid / @EmergenciasMad

D'aquesta manera, l'home sense llar traspassat s'ha convertit en el primer mort a la capital a causa de la borrasca Filomena que, des d'aquest divendres, ha provocat fortes nevades a la capital. 

La neu col·lapsa Madrid

La borrasca Filomena causa estralls a la Comunitat de Madrid. Múltiples accidents, talls a les carreteres i als túnels de la capital, milers de persones atrapades als cotxes, l'aeroport de Barajas tancat... Madrid s'enfronta, segons les previsions, a la major nevada de les últimes dècades al territori.