L'home de 52 anys que ha mort esclafat en caure-li el sostre del seu pis a Sabadell (Vallès Occidental) a sobre, havia demanat diverses vegades millores al propietari del pis durant els últims anys. El seu cadàver ha estat més de set hores sota els enderrocs fins que han arribat els Bombers.

Home mort esclafat al seu pis de Sabadell

Luis, de 52 anys, ha mort esclafat a la seva pròpia habitació aquest dilluns a Sabadell i, des de feia anys, estava demanant millores al propietari del pis, ja que havien tingut problemes semblants anteriorment. De fet, fa temps va patir un altre esfondrament al menjador.

Bombers en el piso de Sabadell / ACN

L'home mort esclafat al seu pis de Sabadell (Vallès Occidental) feia anys que demanava millores al propietari / ACN

Els Bombers van arribar al cap de set hores

En el moment dels fets, l'Eric, de 24 anys, autista i fill de la víctima mortal, estava a la seva habitació "en shock i sense poder-se moure fins que van arribar els Bombers", explica NIUS. L'esfondrament es va produir cap a les 2:00 i els Bombers no van arribar fins a les 9:30, de tal manera que l'Eric va estar més de set hores sol davant la tragèdia.

La família del Luis encara no dona crèdit a què ha passat i posaran una denúncia, ja que consideren que "la mort del Luis es podria haver evitat". "Aquesta última vegada queia aigua sobre el matalàs i el propietari va decidir enviar algú que ho arreglés, però no va arribar a temps", comenta l'exparella del Luis.

Però per què l'Eric va tardar tant a avisar els Bombers? El jove de 24 anys estava en shock pels fets i esperava que el seu pare sortís de l'habitació. Quan va veure que anaven passant les hores i que el seu pare no apareixia, finalment va decidir trucar als Bombers, que immediatament es van dirigir fins al pis.

Finalment, la pitjor de les hipòtesis es va acabar complint: sota els enderrocs hi havia el cadàver del Luis, que havia mort esclafat en caure-li el sostre del seu pis al carrer de Turina número 37 de Sabadell.