Aquest migdia un operari de 48 anys que estava treballant a la via pública, al districte de Gràcia, ha mort després d'electrocutar-se. Es tracta d'un home de nacionalitat espanyola veí de Badalona. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de l'accident laboral quan passaven pocs minuts de dos quarts de dotze.

No s'ha pogut reanimar i ha mort al mig del carrer

A banda dels Mossos d'Esquadra també s'han desplaçat al lloc dels fets quatre indicatius de Bombers i tres efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que han intentat reanimar-lo sense que hagi estat possible, i finalment han certificat la seva mort.

L'accident s'ha produït al carrer de Sicília amb Sant Antoni Maria Claret, al barri de Gràcia Nova de Barcelona.

Segons les primeres investigacions, l'home fent tasques relacionades amb el gas ha tocat, sense voler, un cable, i ha rebut una descàrrega, que ha sigut mortal. Ara s'haurà d'investigar si la instal·lació estava correctament instal·lada i si l'operari ha actuat correctament.

En mans de Treball

La policia catalana, tal com marca el protocol en aquest tipus de sinistres mortals, han posat en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.