Un home, de 68 anys i nacionalitat russa, ha mort aquest dimarts després de caure des del sisè pis d'un hotel a Can Picafort (Mallorca). Els fets han passat a les 06.40 hores del matí.

L'home, que ha patit lesions i traumatismes molt greus, ha mort a l'acte a conseqüència del brutal impacte de la caiguda.

No han pogut fer res per salvar-lo

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat patrulles de la Guàrdia Civil i la Policia Local, que ha alertat el Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU 061). També s'hi ha traslladat una unitat de suport vital bàsic i un metge del Punt d'Atenció Continuada (PAC) de Muro, que no ha pogut fer més que declarar la mort de l'home. Ara la Guàrdia Civil investiga què ha pogut passar perquè s'hagi produït aquest terrible accident.

Dues caigudes en un matí

D'altra banda, segons afirma el Diario de Mallorca, una dona de 41 anys també ha caigut des del balcó d'un hotel a Mallorca aquesta matinada. S'ha precipitat des del primer pis del BelleVue Club, a la platja d'Alcúdia. La víctima ha patit lesions i ha necessitat assistència sanitària, tot i que el seu estat no és greu. Una ambulància l'ha traslladat a l'hospital d'Inca.