Un home de 81 anys ha mort aquest dilluns després de ser atacat per diversos gossos en una urbanització de Villaverde del Río (Sevilla), de què era veí tant la víctima com el propietari dels animals.

Mor un home atacat per gossos

Els fets han succeït aquest dilluns 16 de novembre cap a les 16.40 hores, quan el 112 Andalusia ha rebut una trucada d'auxili d'un particular per a un home de 81 anys ferit després de ser atacat per un grup de gossos en una parcel·la de la urbanització Las Doncellas.


Es tracta d'una zona residencial ubicada a uns cinc minuts del nucli urbà d'aquesta localitat sevillana, on el 112 ha enviat la Guàrdia Civil i l'Empresa Pública d'Emergències Sanitàries (EPES), que a la vegada ha activat un helicòpter. Efectius sanitaris han confirmat la mort de l'home a conseqüència del sinistre.

Lesions al cap, cara i braços

La Guàrdia Civil ha concretat que la víctima, havia patit lesions al cap, la cara i els braços en ser mossegat per diversos gossos, que han pogut ser tancats a la parcel·la. El mort era el propietari del terreny on s'han produït els fets, limítrof a una parcel·la propietat de l'amo dels animals.

Ambulància i helicòpter d'EPES / EPES

Les assistències mèdiques no han pogut fer res per salvar la vida d'un home de 81 anys que ha mort en ser atacat per un grup de gossos / EPES

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per aquest succés, concretant les fonts consultades que són tres els gossos que presumptament han atacat la víctima, sense que ningú hagi pogut socórrer-la.