El consolat d'Espanya a Noruega ha informat d'un accident de trànsit que ha tingut lloc aquest diumenge a prop de la frontera del país amb Suècia, en què ha mort un estudiant aragonès que es trobava d'Erasmus, segons han indicat fonts de la Delegació del Govern a l'Aragó.

En el mateix sinistre, que ha passat a Stordalen, ha resultat ferit un altre estudiant, mentre que un tercer ha resultat il·lès. Tots ells són aragonesos i alumnes de la Universitat de Saragossa dins del programa Erasmus.

La víctima es diu Jaime i tenia 22 anys

 

Pel que sembla, el vehicle en el qual viatjaven va sortir de la carretera a causa del gel, va bolcar i va quedar amb el sostre sobre l'asfalt. Se sap que a bord viatjaven un total de set persones, sis d'elles estudiants espanyols i l'altra és el guia. Tots els viatgers van ser traslladats a l'hospital més proper a Narvik (Noruega), informa Heraldo de Aragón.

El jove mort de 22 anys es diu Jaime i és natural de Saragossa. Estudiava tercer curs de la Facultat d'Educació i estudiava a la Universitat de Levanger, al nord de Suècia.