Una jove de 26 anys ha mort electrocutada a la localitat russa de Kirovo mentre es prenia un bany i el seu mòbil, que s'estava carregant, ha caigut dins de l'aigua. La víctima, identificada com Evgenia Shulyatyeva, va morir en l'acte en rebre una descàrrega de 220 volts.

El cos de la noia va ser trobat per la seva pròpia mare, que es va apropar fins al domicili de la seva filla perquè feia dies que no tenia notícies d'ella. 

La jove ha mort en l'acte en rebre una descàrrega de 220 volts

 

Una amiga seva ha volgut acomiadar-se de la jove amb un emotiu missatge a les xarxes socials. "Germana, descansa en pau, dorm bé. Sempre estaràs als nostres cors", ha dit Elena Shakleina.

"Eres brillant, estaràs per sempre al meu cor. Truca'm demà i digues-me que només ha estat un malson", ha escrit un altre amic.

La jove vivia sola i, després de l'accident, el Comitè d'Investigació del país ha iniciat una àrdua investigació sobre la seva mort, ja que no és el primer cas registrat a la regió, informa el diari Crónica.

Les últimes víctimes són una jugadora de pòquer que va perdre la vida al juny i una nena de 10 anys que va perdre la vida a l'agost.