Una dona de 36 anys ha mort intoxicada després d'haver inhalat grans quantitats de monòxid de carboni a l'interior d'un domicili.

Els fets han passat aquest diumenge al voltant de les 14.40 hores a Santiago de la Ribera (Múrcia). La dona i la seva parella havien encès una barbacoa a dins de casa.

Una festa

A dins de la casa hi havia, a banda de la dona, la seva parella de 42 anys i 11 nens d'entre 10 i 11 anys. Fonts de la investigació apunten que podria tractar-se d'una celebració.

Cap nen ha resultat ferit ni ha patit intoxicació pel gas, tot i que quan les autoritats han arribat al lloc dels fets han sol·licitat atenció psicològica perquè els menors han vist com la dona moria i la seva parella quedava inconscient.

Ella morta i ell en coma

Quan han arribat els serveis d'emergències, han trobat la dona morta i la seva parella inconscient. L'home ha estat traslladat en coma a l'hospital Los Arcos del Mar Menor de San Javier, on està ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Gran desplegament

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat patrulles de la Policia Local i de la Guàrdia Civil. També hi han anat ambulàncies amb personal sanitari del Servei d'Emergències de l'Ajuntament de San Javier i de la Gerència d'Urgències i Emergències Sanitàries 061.