Ha mort la dona de 75 anys que va patir un atracament diumenge passat a l'ascensor de casa seva per part de dos joves que la van colpejar per robar-li, han confirmat fonts sanitàries.

De moment, no s'han produït detencions

 

La dona estava ingressada a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Santiago de la capital alabesa atesa l'extrema gravetat de les lesions sofertes en l'atracament. Els fets van tenir lloc cap a les 16.30 hores de diumenge passat al portal número 3 del carrer Hortaleza de la capital alabesa, on vivia la dona.

Pel que sembla dos joves la van seguir, van accedir amb ella a l'immoble i van pujar a l'ascensor, on la van colpejar i li van treure les pertinences. La víctima va quedar malferida al replà del cinquè pis, malgrat que ella viu al primer. Els assaltants van fugir per les escales i, pel que sembla, van llançar la bossa de la víctima a la tercera planta.

Dos joves l'haurien colpejat i li haurien tret les pertinences

 

Els crits de la dona van alertar alguns veïns que van acudir a auxiliar-la. La ferida va ingressar a l'hospital cap a les 17.15 hores, pel que sembla va perdre la consciència i va ser ingressada a l'UCI fins al matí d'aquest dimarts, quan ha mort.

El Departament basc de Seguretat ha confirmat que de moment no s'han produït detencions i que l'Ertzaintza continua investigant els fets per provar de localitzar els autors de l'atac.

L'Ertzaintza ha sol·licitat la col·laboració ciutadana per intentar esclarir les circumstàncies del robatori i demana que es posin en contacte amb ells totes aquelles persones que disposin d'alguna informació sobre "uns joves" que van poder haver seguit a aquesta dona entre el carrer Monseñor Estenaga i el seu domicili al carrer Hortaleza, o bé sortint d'aquest portal.