Una dona d'avançada edat ha mort a València, de forma sobtada i per culpa de la Covid-19. La dona de 73 anys, que acudia al centre de salut per realitzar-se un test PCR, va tenir un infart i va caure desplomada de forma fulminant al terra, on ha mort malgrat els intents dels serveis d'emergència per salvar la seva vida.

Una dona es desploma al carrer i mor, a València

Els fets van tenir lloc cap a les 20 hores de la tarda al carrer Rodrigo de Pertegás, al costat de l'avinguda del Port, on residia la traspassada. Pel que sembla, la dona va caure a terra de forma sobtada quan caminava per l'esmentada via acompanyada pel seu marit, de 81 anys.

Fins al lloc es van desplaçar diverses unitats de Policia Local de València i del Cos Nacional de Policia, a més d'una ambulància SAMU, que va practicar maniobres de reanimació cardiopulmonar a la víctima sense èxit. El Jutjat d'Instrucció número 8 de València va procedir a l'aixecament del cadàver després de confirmar la mort.

La dona presentava simptomes de coronavirus

La dona presentava simptomatologia compatible amb el coronavirus i, segons asseguren fonts policials a Levante, l'anciana estava acudint al centre de salut per realitzar-se una prova PCR per confirmar o descartar el contagi. El seu marit també està encomanat del SARS-CoV-2.