Una dona de 89 anys ha mort després que es calés foc a casa seva. La dona tenia mobilitat reduïda i no va poder sortir de l'habitatge.

Els fets han passat aquest divendres, a les 15.10 hores a un edifici del carrer Martirio de San Andrés de Sevilla (Andalusia). Tot indica que l'incendi ha començat al braser del pis.

Sola a casa

Quan ha començat el foc a la casa, la dona estava sola. Han estat els veïns els que han donat la veu d'alarma a les autoritats, en veure que sortia fum del pis on vivia la senyora.

Tot i que el foc no era virulent, fonts del parc de Sevilla han confirmat a ABC que hi havia molt fum a l'interior del pis. Les primeres investigacions indiquen que la dona ha acabat morint per inhalar el fum tòxic.

Ja estava morta

Segons l'Ajuntament sevillà, quan els dispositius han arribat al lloc dels fets, han pogut constatar que la dona estava morta.

Des del consistori volen incentivar la instal·lació de detectors de fum, sobretot als habitatges amb gent gran, perquè hi ha un major risc de que es produeixin accidents similars.