Tragèdia per la mort d'un concursant d'un conegut programa de curses d'obstacles just després de gravar el programa.

Mor un concursant d'un programa d'obstacles

Les curses d'obstacles estan guanyant molta popularitat arreu del món i, molts canals de televisió, han aprofitat l'ocasió per retransmetre-les en directe i fer els seus propis programes basats en aquesta temàtica. No obstant això, a vegades poden portar problemes i accidents, com el que ha passat en aquest cas.

Wipeout / Twitter

Un concursant de Wipeout, un conegut programa de curses d'obstacles, ha mort després de gravar / Twitter

Wipeout

Un concursant del mític programa Wipeout, molt conegut als Estats Units, va morir aquest dimecres després de gravar la cursa d'obstacles. La víctima mortal estava exhausta després d'acabar la cursa i, de cop i volta, va patir una parada cardíaca.

Immediatament, els metges del programa el van anar a socórrer amb un desfibril·lador. Després, va venir l'ambulància i, de seguida, el van traslladar a l'hospital, on, finalment, va acabar morint a causa de l'aturada cardíaca, segons informa TMZ.

Proves mèdiques a les curses d'obstacles

Des de la producció del programa, expliquen que tots els concursants, abans de començar les curses d'obstacles, es fan diverses proves mèdiques per garantir que tinguin un bon estat de salut. No obstant això, per causes que encara s'estan investigant, en aquest cas no s'havia determinat correctament l'estat del concursant mort.

"Oferim les nostres més sinceres condolences a la família del concursant i tots els nostres pensaments estan amb ell", comenten des de la producció de Wipeout. "Estem devastats per la seva mort", comenta una de les portaveus.