Carolina Cerezo, la malaguenya de 25 anys que patia un tumor rar i que va demanar que experimentessin amb ella per trobar la cura al càncer, va morir el 22 de maig.

En una carta publicada al diari El País, la jove narra l'espinós camí i la llarga lluita a què va haver de fer front amb tan sols 24 anys, una edat en què "no és gens fàcil que et detectin una malaltia perquè tot és diversió i no tens el cap per a coses sèries", manifesta.

En l'escrit, titulat Experimenten conmigo, Carolina també explica les complicacions a què ha hagut de fer front al llarg de dos anys. "Des que em van diagnosticar el càncer el 2017, m'he hagut d'enfrontar a múltiples recaigudes, a prioriletals, així com a una radical cirurgia reductora en què vaig perdre gran part dels meus aparells digestiu i reproductor".

Per això, assegurava estar disposada que experimentessin amb ella a la recerca d'una solució. "No em rendiré i si hi ha algun tractament que s'adapti a mi, vull que experimentin", diu.

I acaba la carta amb un missatge d'esperança: "Després de tocar tantes portes, alguna segur que s'ha d'obrir". L'escola en què va estudiar, el centre Santíssima Trinitat Màlaga, va transmetre les seves condolences a la família a través de les xarxes socials.