Un avi ha mort ofegat en una residència del barri d'Aravaca de Madrid després que se li enganxés un arnès a la cadira de rodes. L’home s’hauria asfixiat quan hauria intentat moure-la.

Els empleats el van trobar mort a l'habitació

Els fets van tenir lloc el passat dimecres, 29 de juliol, quan els treballadors de la residència d’avis d'Aravaca, ubicada al número 8 del carrer Blanca de Castilla de Madrid, van trobar l’avi, de 79 anys, mort a la seva habitació, segons ha avançat El Mundo.

Residencia ancianos Aravaca / orpea.es

L'avi va morir asfixiat amb l'arnès enganxat a la cadira de rodes a la seva habitació de la residència de gent gran d'Aravaca (Madrid) / orpea.es

Els treballadors van trucar immediatament a la policia que va enviar a la residència agents del Grup VI d'Homicidis de la Brigada de la Policia Judicial per realitzar les pertinents indagacions.

Asfixiat per l'arnès en moure la cadira de rodes

Segons la investigació, tot indica que l’home va morir asfixiat quan l’arnès es va enganxar amb la cadira de rodes i en moure-la, es va ofegar.

De fet, l’autòpsia ha determinat que l'home va morir per causes naturals, de manera que els investigadors han descartat que es produís un homicidi imprudent per una negligència, segons fonts de la Prefectura Superior de Policia Nacional.